Board update
Effective April 12, 2021, we had to delete about 8000 frivolous spammer accounts going back over a year. There was no way for us to locate all legitimate user applications, so some may have been deleted. If you are an actual user who created an account since March 2020 but did not get approved, please register again. You can also contact us via the Contact link on the main Weather Graphics webpage to get assistance. When you contact us, it is essential you provide brief but detailed info on your meteorological background or inform us of any previous order you've made, this way we can tell you are a legit user, otherwise we will assume it is a spammer trying to bypass the application checks. Thanks. -Tim

Search found 11 matches

by mpreece
Fri Feb 01, 2019 11:52 pm
Forum: Digital Atmosphere
Topic: Ver 3.10 (Pro) **BUG REPORT** Wind Streamlines is broken
Replies: 2
Views: 24122

Re: Ver 3.10 (Pro) **BUG REPORT** Wind Streamlines is broken

Thank you, Tim! That fixed it right up
by mpreece
Fri Feb 01, 2019 4:58 pm
Forum: Digital Atmosphere
Topic: Ver 3.10 (Pro) **BUG REPORT** Wind Streamlines is broken
Replies: 2
Views: 24122

Ver 3.10 (Pro) **BUG REPORT** Wind Streamlines is broken

Neither works for me from menu nor direct script command. I reverted to 3.08a and both function fine.
by mpreece
Sun Jan 13, 2019 6:17 pm
Forum: Digital Atmosphere
Topic: Intermittent data download from weather.cod.edu
Replies: 7
Views: 35340

Re: Intermittent data download from weather.cod.edu

I changed all addresses to https. Once out of 20 times I can get all three files to download (sao, syn, upa) from COD but usually it locks up between files ... if the first file will download at all. Maybe a delay needs to be inserted between each file retrieval attempt? Sorry (but kind of good to k...
by mpreece
Sun Jan 13, 2019 3:32 am
Forum: Digital Atmosphere
Topic: Intermittent data download from weather.cod.edu
Replies: 7
Views: 35340

Intermittent data download from weather.cod.edu

Follow-up: This appears to be a network problem. Tracerts show the connection dying at a comcast domain in Chicago. Down or Just Me reported "down"; then it said "up" and I was able to get the data. Turned right around and re-downloaded to get just two of the three files, and the...
by mpreece
Tue May 15, 2012 3:44 am
Forum: Digital Atmosphere
Topic: Convective Outlooks
Replies: 2
Views: 19490

Re: Convective Outlooks

Thanks, Tim!
by mpreece
Sun May 06, 2012 9:35 am
Forum: Digital Atmosphere
Topic: Convective Outlooks
Replies: 2
Views: 19490

Convective Outlooks

Has anyone had any luck in importing and plotting the convective outlooks? I changed the file in the index table to the PTSDY1 file, but it doesn't seem to ingest properly. I have had this problem for several years, and thought surely it would have been addressed by now, although it appears the issu...
by mpreece
Sun Mar 25, 2007 5:35 pm
Forum: Digital Atmosphere
Topic: Convective Outlook
Replies: 2
Views: 9891

Convective Outlook

I sent Tim an email the other day and he indicated the problem will be addressed when work on Equinox is resumed.
by mpreece
Wed Mar 31, 2004 6:00 am
Forum: Digital Atmosphere
Topic: Derivative field checkboxes
Replies: 1
Views: 9335

Derivative field checkboxes

I have not been able to locate the checkboxes for convergence and advection. Anyone locate these, or is it not yet implemented in this version?
by mpreece
Wed Mar 24, 2004 4:58 pm
Forum: Digital Atmosphere
Topic: DAWS Altimeter Setting Analysis Won't Display
Replies: 2
Views: 12063

To those who may have read this post, I finally got the altimeter setting display to work. Apparently, the problem is that METAR and SYNOP cannot co-exist. SYNOP takes precedence, both as to observations plotted and data analyzed. That is why there was no altimeter setting!
by mpreece
Wed Mar 24, 2004 2:42 pm
Forum: Digital Atmosphere
Topic: DAWS Altimeter Setting Analysis Won't Display
Replies: 2
Views: 12063

DAWS Altimeter Setting Analysis Won't Display

I have tried changing the plot color preference but still don't seem to get a surface plot of surface altimeter setting. Sea level pressure appears OK, and upper level appears OK for the pressure surface.

Anyone else have this problem and, if so, how did you resolve it?