Updating DA Professional to Equinox

This is the place to get help with Digital Atmosphere, suggest improvements, and get tips.
Fred
Senior Member
Posts: 198
Joined: Tue Nov 25, 2003 4:22 pm
Location: Suoi Tien, Vietnam

Post by Fred »

George

Use the form on http://www.weathergraphics.com/contact.htm.

Greetings

Fred

gkasica
Member
Posts: 57
Joined: Mon Jan 02, 2006 3:58 pm
Location: Jackson WI USA
Contact:

Post by gkasica »

Fred wrote:George

Use the form on http://www.weathergraphics.com/contact.htm.

Greetings

Fred
Thanks, now it seems to be working.....before it gave an error.

Al Pietrycha
Member
Posts: 23
Joined: Sat Jul 10, 2004 11:56 pm
Location: Chicago
Contact:

Post by Al Pietrycha »

Hi,
Can someone tell me why, as a user who strives for the best quality sfc data, I should update from DAWS to EQ? After reading through the forum I have yet to find a DAEQ user who isn't experiencing bugs.

Thanks in advance for the replies...

--Al

gkasica
Member
Posts: 57
Joined: Mon Jan 02, 2006 3:58 pm
Location: Jackson WI USA
Contact:

Post by gkasica »

Al Pietrycha wrote:Hi,
Can someone tell me why, as a user who strives for the best quality sfc data, I should update from DAWS to EQ? After reading through the forum I have yet to find a DAEQ user who isn't experiencing bugs.

Thanks in advance for the replies...

--Al
Al:

I've asked similar questions above as you see and have not received an answer.....or a key as yet and we're going on close to a month now. Disappointing as this is not normally how things work. :(

Post Reply