The Weather Forecasting Forum

Discussions about the latest in meteorology, programs, tools, and techniques
It is currently Sun Dec 17, 2017 12:33 am

All times are UTC




Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 
Author Message
 Post subject: bug report -- V1.0D
PostPosted: Sat Mar 27, 2004 4:21 am 
Offline
Senior Member

Joined: Fri Dec 12, 2003 9:42 pm
Posts: 155
Tim,

I appended part of this to an earlier post but here it is anew and with greater specificity. Using V1.0D I import the following data file...[[url]ftp://ftpprd.ncep.noaa.gov/pub/data/nccf/com/eta/prod/eta.20040327/eta.t00z.awp21124.tm00][/url] and the following displays in the status area.

» Digital Atmosphere ready
» Checking for core resource table updates...
» Importing GRIB data...
» Creating GRIB vector fields...
» Building GRIB indexes
» Done

I then check the "contour" option and select a field to display at which point nothing happens. When using the "plot" option, it displays the January surface mean high temperatures all over the map.

Regards,
Bob


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Sat Mar 27, 2004 6:00 am 
Offline
Administrator

Joined: Sat Nov 22, 2003 10:47 pm
Posts: 511
Thanks much, the URL helps greatly. I'll check that out.

Tim


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 

All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group