The Weather Forecasting Forum

Discussions about the latest in meteorology, programs, tools, and techniques
It is currently Sun Jul 21, 2019 2:06 am

All times are UTC




Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 
Author Message
 Post subject: Base Map Bug
PostPosted: Mon Mar 29, 2004 5:03 pm 
Offline
Member

Joined: Sun Mar 28, 2004 2:58 pm
Posts: 11
Location: London, UK
This is a random one.
My default map is Atlantic Transcontinental at 1550 x 1150 using regular style. Coast line is brown colour (default). One in two/three loads coast line, et all appears red.. All I have done is change the line size to 2 in regular styles for all geographical features.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Tue Mar 30, 2004 7:48 pm 
Offline
Administrator

Joined: Sat Nov 22, 2003 10:47 pm
Posts: 527
I don't know what version of Digital Atmosphere you're using. I'd also need to know what "loads" are... a Map > Load map? More details please.

Tim


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 

All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group