Station plot density

This is the place to get help with Digital Atmosphere, suggest improvements, and get tips.
Post Reply
Roy Leep
Member
Posts: 90
Joined: Sat Nov 29, 2003 8:28 am
Location: Tampa, Florida
Contact:

Station plot density

Post by Roy Leep »

Using 2.06 and 1.1j3 I don't see "station plot density" setting anymore. The manual says it's under preferences-station plots and I recall seeing it in earlier versions. Is it somewhere else?

Thanks

Greg Higgins
Member
Posts: 99
Joined: Sun Nov 30, 2003 5:05 am
Location: Fort Worth, TX

Post by Greg Higgins »

Its not on the main screen, left side center listed as "data plot" with a sliding bar? I know it was in 2.07 and current 2.08.
BTW, forget the manual. It needs to be updated in a major way.

Roy Leep
Member
Posts: 90
Joined: Sat Nov 29, 2003 8:28 am
Location: Tampa, Florida
Contact:

Post by Roy Leep »

Hmmmm...don't see it in 2.06 you say under "data-data plots- sliding bar. right? So it's not under "preferences".

Greg Higgins
Member
Posts: 99
Joined: Sun Nov 30, 2003 5:05 am
Location: Fort Worth, TX

Post by Greg Higgins »

In 2.07 an .08, there is not a method in preferences to set station plot density. It is on the main screen, all the way on the left side about half way down. It is called "Data Plot Crowding" and then there is a slider bar underneath that you can set. I seem to recall that it was in 2.06 as well. Can you update to 2.08?

Greg Higgins
Member
Posts: 99
Joined: Sun Nov 30, 2003 5:05 am
Location: Fort Worth, TX

Post by Greg Higgins »

It is described on page 17 of the manual and has a screen shot as well.

Roy Leep
Member
Posts: 90
Joined: Sat Nov 29, 2003 8:28 am
Location: Tampa, Florida
Contact:

Post by Roy Leep »

Thanks, will do.

Post Reply