The Weather Forecasting Forum

Discussions about the latest in meteorology, programs, tools, and techniques
It is currently Wed Dec 13, 2017 9:12 am

All times are UTC




Post new topic Reply to topic  [ 7 posts ] 
Author Message
PostPosted: Mon Nov 30, 2009 7:55 pm 
Offline
Member

Joined: Mon Jan 26, 2004 4:33 pm
Posts: 62
Location: Dorking, ENGLAND
Hello All,

I am trying to run some scripts every hour, see below:

0010 Scripts\DOWNLOAD.dsf
0015 Scripts\SETTINGS.dsf
0016 Scripts\MULTI.dsf

0110 Scripts\DOWNLOAD.dsf
0115 Scripts\SETTINGS.dsf
0116 Scripts\MULTI.dsf
(Untill)
2310 Scripts\DOWNLOAD.dsf
2315 Scripts\SETTINGS.dsf
2316 Scripts\MULTI.dsf


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Mon Nov 30, 2009 8:02 pm 
Offline
Member

Joined: Mon Jan 26, 2004 4:33 pm
Posts: 62
Location: Dorking, ENGLAND
Sory , it got posted before it was completed


Top
 Profile  
 
 Post subject: Scheduler problems
PostPosted: Sat Dec 05, 2009 10:38 pm 
Offline
Member

Joined: Sun Nov 13, 2005 10:03 pm
Posts: 97
Location: Mid-Wales
The script I use are placed in the programme directory.

Therefore:
C:\Users\Michael\AppData\Local\DigitalAtmosphere\download.dsf
In other words in the programme directory and by doing so I have never had problem.
Try copying them into the above directory and on the scheduler in DA should be:

0010 download.dsf

If that works then do the same to the next script such as
C:\Users\Michael\AppData\Local\DigitalAtmosphere\nextscript.dsf

The sceduler in DA should be:
0010 download.dsf
0015 nextscript.dsf

and so on.

By the way I don't think Windows likes spaces in directory names and your path was shown as: C:\Users\Michael\AppData\Local\DigitalAtmosphere\S cripts\download.dsf
with a space in the word Script.

Regards Peter


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Tue Dec 08, 2009 11:41 am 
Offline
Member

Joined: Mon Jan 26, 2004 4:33 pm
Posts: 62
Location: Dorking, ENGLAND
Thanks Peter,

I will try your suggestion to see is that solves my problem.

Regards Michael


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Wed Dec 09, 2009 10:53 am 
Offline
Member

Joined: Mon Jan 26, 2004 4:33 pm
Posts: 62
Location: Dorking, ENGLAND
Hi Peter,

I tried out your suggestion, sadly scheduler will still only run the first script only then does nothing, I can only run scripts manually.

Could this be be a Vista (x86 & x64) problem? and not DA's fault?

regards Michael


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Wed Dec 09, 2009 11:28 pm 
Offline
Member

Joined: Sun Nov 13, 2005 10:03 pm
Posts: 97
Location: Mid-Wales
Michael,

Sorry I cannot help with Vista as I have only used XP.

Regards Peter


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Thu Dec 10, 2009 12:46 pm 
Offline
Member

Joined: Mon Jan 26, 2004 4:33 pm
Posts: 62
Location: Dorking, ENGLAND
Thanks Peter

I have looked at the regisrty entry for DA and found the the the key :

[HKEY_CURRENT_USER\Software\DigAtmEquinox\Program]

"SchedulerEnabled"="0"

the above key is set to 0, I am wondering if it should be 1.

I think the program does not set this up in vista, so the scheduler is disable.

Perhaps Tim can help with this one

N.B. It just a thought I could be wrong

Regards Michael


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 7 posts ] 

All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: Yahoo [Bot] and 6 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group