Upgrading to Windows 7

This is the place to get help with Digital Atmosphere, suggest improvements, and get tips.
Post Reply
weatherguy08
Member
Posts: 26
Joined: Mon Aug 08, 2005 8:58 pm
Location: Baton Rouge, LA
Contact:

Upgrading to Windows 7

Post by weatherguy08 »

This may have already been addressed, but I have not been able to find any posts regarding it. I know Digital Atmosphere will run on Windows 7, but before doing an in-place upgrade from Vista Home Premium to 7 Home Premium, do I need to do anything with Digital Atmosphere, or do I just upgrade and go?

chuck
Moderator
Posts: 42
Joined: Thu Mar 04, 2004 7:09 pm
Location: Tehachapi, California

Re: Upgrading to Windows 7

Post by chuck »

You should be ok.
follow all instructions re: upgrade.Vista home and 7 home are totaly compatable. MAKE sure you follow the backup when working.
Chuck

Budgie
Moderator
Posts: 60
Joined: Wed Jan 06, 2010 1:17 pm
Location: Lochaber, Scotland
Contact:

Re: Upgrading to Windows 7

Post by Budgie »

It's not really a lot of help but have a look through the thread I created when upgrading from XP.
Just remember to backup all the files, including the ones not in the A program folder. ;-)

Post Reply