The Weather Forecasting Forum

Discussions about the latest in meteorology, programs, tools, and techniques
It is currently Fri Oct 20, 2017 10:50 am

All times are UTC




Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 
Author Message
PostPosted: Wed Aug 10, 2011 11:03 am 
Offline
Member

Joined: Wed Aug 03, 2011 10:31 am
Posts: 10
Hello, (Saddened for my, Englishman(English people) it involves translator)

I have error message which indicates TEMPCACH.BMP constament.
How to resolve probléme?
Thank you
Serge
France


Top
 Profile  
 
PostPosted: Thu Aug 18, 2011 6:32 am 
Offline
Member

Joined: Sun Nov 23, 2003 11:28 pm
Posts: 30
Location: Millthorpe, NSW, Australia
Serge, I very occasionally have the same problem when running a script. Sometimes the script continues to run with the next chart, sometimes not. This issue was raised a few years back here - http://www.weathergraphics.com/forum/viewtopic.php?f=5&t=1421&hilit=tempcach - but was not resolved.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Thu Aug 18, 2011 3:27 pm 
Offline
Member

Joined: Wed Aug 03, 2011 10:31 am
Posts: 10
Good evening,

Saddened, I always have my méssage of error in spite of your information.
Exists you he(it) a means to resolve this problem?.
Thank you.
Serge


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 

All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: Yahoo [Bot] and 3 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group