The Weather Forecasting Forum

Discussions about the latest in meteorology, programs, tools, and techniques
It is currently Tue Oct 17, 2017 2:55 pm

All times are UTC




Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 
Author Message
 Post subject: Da ws 1.0f
PostPosted: Sun May 09, 2004 3:12 pm 
Offline
Junior Member

Joined: Sat Apr 17, 2004 11:00 am
Posts: 2
Location: Pittsfield, MA
I thought just for fun I would try out the Workstation. I did put in the 1.0f patch. I thought I'd throw in a little input on what I've encountered so far. (I'm running win 98, by the way)
When I use the data retrival function, the time appears to be behind an hour on GMT , it works fine if I set the time manually. Convective day output is all gray regardless of convective risk. Frontal data (Asus1) H's and L's appear as well as the frontal depictions. Sea level pressure numerical suffix only but depicted properly without the H's or L's. Altimeter numerical appears proper and no H's or L's also. I was wondering if perhaps this new version doesn't like windows 98?


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 

All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group