No Radar Data

This is the place to get help with Digital Atmosphere, suggest improvements, and get tips.
munley
Member
Posts: 12
Joined: Fri Mar 24, 2017 6:32 pm

No Radar Data

Post by munley »

I am not getting radar data in Digital Atmosphere. I did a quick pick and also from the map. Nothing displays.

geophi
Member
Posts: 46
Joined: Thu Jul 15, 2004 3:42 pm
Location: Kansas

Re: No Radar Data

Post by geophi »

munley wrote:I am not getting radar data in Digital Atmosphere. I did a quick pick and also from the map. Nothing displays.
What version of DA are you running?

munley
Member
Posts: 12
Joined: Fri Mar 24, 2017 6:32 pm

Re: No Radar Data

Post by munley »

2019V3.20

geophi
Member
Posts: 46
Joined: Thu Jul 15, 2004 3:42 pm
Location: Kansas

Re: No Radar Data

Post by geophi »

I'm running the same version and the radar data is plotting fine here.

I just went into the Radar menu, Set NEXRAD Station (and chose several around map area I had up in DA), and then chose Tilt 1 Reflectivity, and reflectivity from all of them displayed on the map.

munley
Member
Posts: 12
Joined: Fri Mar 24, 2017 6:32 pm

Re: No Radar Data

Post by munley »

Thats what I did nothing.

munley
Member
Posts: 12
Joined: Fri Mar 24, 2017 6:32 pm

Re: No Radar Data

Post by munley »

Oh, I got it. I was choosing reflectivity tilt 1.5. Is there a way to display all data or by groups?

geophi
Member
Posts: 46
Joined: Thu Jul 15, 2004 3:42 pm
Location: Kansas

Re: No Radar Data

Post by geophi »

Yeah, it looks like a lot of the product choices/tilts in the Radar menu won't display. Only .5 degrees is available of the products that will display.

munley
Member
Posts: 12
Joined: Fri Mar 24, 2017 6:32 pm

Re: No Radar Data

Post by munley »

Do, you have an example of a script for the soundings. Can you send it to me?

geophi
Member
Posts: 46
Joined: Thu Jul 15, 2004 3:42 pm
Location: Kansas

Re: No Radar Data

Post by geophi »

I'm not sure what you're talking about. But I have no scripts.

munley
Member
Posts: 12
Joined: Fri Mar 24, 2017 6:32 pm

Re: No Radar Data

Post by munley »

Now, trying to getting soundings. There is a command section and run button. I looked in the manual and it was talking about scripts. How would I get soundings then?

Post Reply