The Weather Forecasting Forum

Discussions about the latest in meteorology, programs, tools, and techniques
It is currently Wed Dec 13, 2017 11:12 am

All times are UTC




Post new topic Reply to topic  [ 4 posts ] 
Author Message
 Post subject: Problems with MLSI
PostPosted: Sat Sep 10, 2005 8:14 am 
Offline
Senior Member

Joined: Sat Aug 07, 2004 12:57 am
Posts: 128
Location: North Carolina
Jeff,

I have not been able to get the MLSI (Mean Layer Lifted Parcel Selected) flag to work. If I follow the example given in the Beta Release Notes from Aug. 15, 2005
Code:
CPOS VTMP MLSI
nothing is plotted. :?

Kevin


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Sun Sep 11, 2005 12:52 pm 
Offline
Senior Member

Joined: Fri Jun 25, 2004 11:42 pm
Posts: 298
Kevin,

You are correct...& I'll look into this.

Thanks,
Jeff


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Mon Sep 12, 2005 12:55 pm 
Offline
Senior Member

Joined: Fri Jun 25, 2004 11:42 pm
Posts: 298
Kevin,

The problem has been found & the fix will be in the next update.

Great catch!

Jeff


Top
 Profile  
 
 Post subject: Thank you
PostPosted: Tue Sep 13, 2005 1:31 pm 
Offline
Senior Member

Joined: Sat Aug 07, 2004 12:57 am
Posts: 128
Location: North Carolina
Jeff,

Thanks for the fix and I am looking foward to the next release.

Kevin


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 4 posts ] 

All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: Exabot [Bot] and 3 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group