The Weather Forecasting Forum

Discussions about the latest in meteorology, programs, tools, and techniques
It is currently Tue Oct 17, 2017 2:52 pm

All times are UTC




Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 
Author Message
PostPosted: Sun Aug 31, 2008 6:33 pm 
Offline
Junior Member

Joined: Sun Aug 31, 2008 6:23 pm
Posts: 1
Hi,

I just installed DA onto a Vista PC and recreated the same script I had on a different XP machine.

I set it up to run, every 5 minutes as a test.. It runs OK the first time and 2nd, but on the 3rd try, it hangs with a download command (I think). See the attached image (I had to zip the GIF because of the size restrictions to upload).

I have recreated this at least 5 times.

I have turned off all of windows firewalls, etc.. there is no internet security on this PC.

I have also downloaded all of the latest drivers to make sure that this was not an issue.

Any idea. I am kinda stuck. This same script worked fine for years on another PC.

Thanks,

George


Attachments:
daimage.zip [53.99 KiB]
Downloaded 350 times
Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 

All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group