The Weather Forecasting Forum

Discussions about the latest in meteorology, programs, tools, and techniques
It is currently Mon Dec 11, 2017 4:02 am

All times are UTC




Post new topic Reply to topic  [ 13 posts ]  Go to page 1, 2  Next
Author Message
 Post subject: Re: Script help please!
PostPosted: Fri Jan 20, 2006 3:27 am 
Guys:

With some help, the following script was created for me to have radar loops on my web site. It worked fine when it was made several months back, but when I tried it out tonight, it now displays an error saying "access violation in ?? Read of address ??"

I hope someone can help me fix this....................

load,C:\Program Files\DigitalAtmosphereWS\radarloop\Stevens Point\arx100base.dmf
BLANK
RADAR,BREF2,ARX GRB MPX
stamp
export,C:\Program Files\DigitalAtmosphereWS\radarloop\Stevens Point\baseradararx100.gif
load,C:\Program Files\DigitalAtmosphereWS\radarloop\Stevens Point\grb100base.dmf
BLANK
RADARPLOT
stamp
export,C:\Program Files\DigitalAtmosphereWS\radarloop\Stevens Point\baseradargrb100.gif
load,C:\Program Files\DigitalAtmosphereWS\radarloop\Stevens Point\regionalbase.dmf
BLANK
RADARPLOT
stamp
export,C:\Program Files\DigitalAtmosphereWS\radarloop\Stevens Point\baseradarregional.gif
SPAWN,C:\Program Files\DigitalAtmosphereWS\radarloop\Stevens Point\arx100.bat,,1
SPAWN,C:\Program Files\DigitalAtmosphereWS\radarloop\Stevens Point\grb100.bat,,1
SPAWN,C:\Program Files\DigitalAtmosphereWS\radarloop\Stevens Point\regional100.bat,,1
load,C:\Program Files\DigitalAtmosphereWS\radarloop\Stevens Point\arx100base.dmf
BLANK
RADAR,BVEL2,ARX GRB MPX
stamp
export,C:\Program Files\DigitalAtmosphereWS\radarloop\Stevens Point\basevelarx100.gif
load,C:\Program Files\DigitalAtmosphereWS\radarloop\Stevens Point\grb100base.dmf
BLANK
RADARPLOT
stamp
export,C:\Program Files\DigitalAtmosphereWS\radarloop\Stevens Point\basevelgrb100.gif
load,C:\Program Files\DigitalAtmosphereWS\radarloop\Stevens Point\regionalbase.dmf
BLANK
RADARPLOT
stamp
export,C:\Program Files\DigitalAtmosphereWS\radarloop\Stevens Point\basevelregional.gif
SPAWN,C:\Program Files\DigitalAtmosphereWS\radarloop\Stevens Point\arxvel100.bat,,1
SPAWN,C:\Program Files\DigitalAtmosphereWS\radarloop\Stevens Point\grbvel100.bat,,1
SPAWN,C:\Program Files\DigitalAtmosphereWS\radarloop\Stevens Point\regionalvel100.bat,,1
load,C:\Program Files\DigitalAtmosphereWS\radarloop\Stevens Point\arx100base.dmf
BLANK
RADAR,OHP,ARX GRB MPX
stamp
export,C:\Program Files\DigitalAtmosphereWS\radarloop\Stevens Point\basepreciparx100.gif
load,C:\Program Files\DigitalAtmosphereWS\radarloop\Stevens Point\grb100base.dmf
BLANK
RADARPLOT
stamp
export,C:\Program Files\DigitalAtmosphereWS\radarloop\Stevens Point\baseprecipgrb100.gif
load,C:\Program Files\DigitalAtmosphereWS\radarloop\Stevens Point\regionalbase.dmf
BLANK
RADARPLOT
stamp
export,C:\Program Files\DigitalAtmosphereWS\radarloop\Stevens Point\baseprecipregional.gif
SPAWN,C:\Program Files\DigitalAtmosphereWS\radarloop\Stevens Point\arxprecip100.bat,,1
SPAWN,C:\Program Files\DigitalAtmosphereWS\radarloop\Stevens Point\grbprecip100.bat,,1
SPAWN,C:\Program Files\DigitalAtmosphereWS\radarloop\Stevens Point\regionalprecip100.bat,,1
timeron

Randy


Top
  
 
PostPosted: Fri Jan 27, 2006 6:12 am 
Can someone please examine the script I submitted, and help me fix this.

RG


Top
  
 
 Post subject:
PostPosted: Sat Jan 28, 2006 6:32 pm 
Offline
Member

Joined: Thu Jan 19, 2006 11:11 pm
Posts: 34
Location: UK
Randy,

I copied your script, and initially it produced errors.

However, when I edited out the extra space from the end of each line, it worked fine.

Do check EVERY line of your script for a trailing space. It will prevent the analysis working.

In my case, EVERY line had a trailing space, although this may just have been an artifact arising from my cut/paste of your code.

As I said, basically the script works fine.

Les


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Above script
PostPosted: Tue Feb 07, 2006 3:01 am 
Les,

I am not really sure what you mean by extra spaces at the end of each line, because I checked it but did not see any. And I am still getting the access violation errors. Can you explain more, or revise my script?

Randy


Top
  
 
 Post subject:
PostPosted: Tue Feb 07, 2006 3:12 am 
Offline
Senior Member

Joined: Sun Nov 07, 2004 6:38 pm
Posts: 219
Location: New Brunswick, Canada
I haven`t checked the script myself Randy.

Highlight the script you posted by dragging the mouse/cursor over it. You`ll see a space at the end of each line. DAWS is quite fussy about these. Remove those spaces and see if it works.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: radar loop Script
PostPosted: Tue Feb 07, 2006 11:01 pm 
Bob:

Okay, this may sound stupid, but how do I get rid of those spaces?

Randy


Top
  
 
 Post subject:
PostPosted: Tue Feb 07, 2006 11:37 pm 
Offline
Senior Member

Joined: Sun Nov 07, 2004 6:38 pm
Posts: 219
Location: New Brunswick, Canada
Just use your backspace :)


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Above script
PostPosted: Wed Feb 08, 2006 1:43 am 
Bob:

Thanks, I got it working but now a different problem. It collects and plots the radar data, but on a blank backdrop and no map. I have maps made, but it won't use them. What should I do?

Randy :cry:


Top
  
 
 Post subject:
PostPosted: Wed Feb 08, 2006 6:53 am 
Offline
Senior Member

Joined: Mon May 02, 2005 4:13 pm
Posts: 252
take out the BLANK and see if that work!


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: background maps
PostPosted: Wed Feb 08, 2006 6:54 pm 
In order for me to show what it's doing, someone would need to contact me offlist. I tried cut and paste to the forum, and it don't work, and I just don't have the time to fool around with that.

Interested parties can reach me "forecaster@charter.net"

Thanks,

Randy


Top
  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 13 posts ]  Go to page 1, 2  Next

All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: Yahoo [Bot] and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group