The Weather Forecasting Forum

Discussions about the latest in meteorology, programs, tools, and techniques
It is currently Tue Oct 17, 2017 10:24 pm

All times are UTC




Post new topic Reply to topic  [ 4 posts ] 
Author Message
 Post subject: Stations +++
PostPosted: Mon Nov 24, 2003 5:40 pm 
hello I have been user of DA for two weeks this software is very well done cheer has the team of DA.My question is as follows how to add station m├ętars for France they miss some in the program but me I have possibility to recover them. How to make to add these station example: LFOQ Blois or LFBV Brive (France) and more still

cordially

sorry for my englhis :D


Top
  
 
 Post subject:
PostPosted: Mon Nov 24, 2003 6:57 pm 
Offline
Member

Joined: Mon Nov 24, 2003 5:40 pm
Posts: 19
Location: Chesapeake, VA
You may add the station to the digatmos.stn file, then recomplie the file to enable the changes. Here is the help section on this from the help file

"This option is used to recompile station tables from scratch. Most users don't need to use this command since compiled tables are already provided with Digital Atmosphere. It is used only when you change the station listings in DIGATMOS.STN and you want these changes to be enabled.

To modify DIGATMOS.STN, you'll need a standard text editor (such as MS-DOS EDIT). Always be absolutely sure that you save it as a ASCII (text) file or you will corrupt your installed copy. When you have finished your changes, you can use File > Recompile Tables at any time to regenerate the internal listings. It takes about 5 minutes (the sorting algorithm is a demanding operation). Once the procedure is finished, Digital Atmosphere will make use of the new changes.

You may Recompile Tables as many times as you wish.

SPECIAL NOTE: Effective with Digital Atmosphere V2.2, a new station table format is being used, which contains changes in columns and data fields. Never try to import older DIGATMOS.STN formats, as you will corrupt your installed copy."

I have never tried this myself however. Hope this helps.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Tue Nov 25, 2003 12:51 am 
Offline
Administrator

Joined: Sat Nov 22, 2003 10:47 pm
Posts: 511
Good idea from vawxman99. And please be sure to E-mail me about these missing stations... or post them! I'll create a special forum where you & others can mention them so that they get incorporated into future releases.

Tim Vasquez


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Tue Nov 25, 2003 7:47 pm 
Offline
Member

Joined: Tue Nov 25, 2003 7:39 pm
Posts: 37
Location: France
Thank you very much I added the missing stations (it is very easy simple A to make: =) Tim I would make you the list of the French stations which misses

cordially


http://www.franceorage.org


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 4 posts ] 

All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group