The Weather Forecasting Forum

Discussions about the latest in meteorology, programs, tools, and techniques
It is currently Wed Oct 18, 2017 4:34 pm

All times are UTC




Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 
Author Message
PostPosted: Fri Feb 19, 2010 6:24 pm 
Offline
Member

Joined: Sat Feb 17, 2007 4:46 pm
Posts: 11
The fact that I only find this discussed in 2 other threads hopefully means there is a fix to it? I cannot get the date to show in the date/time stamp for script generated maps. Run-time generated maps work fine.

The only 'fix' I've found so far is to turn off the date portion of the date time stamp which is really not a fix at all.

Has anyone found a way to display the correct date in the date/time stamp from a script yet? I'm using version 2.09 Professional.

Thanks


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Sat Feb 20, 2010 4:41 pm 
Offline
Senior Member

Joined: Sun Nov 07, 2004 6:38 pm
Posts: 219
Location: New Brunswick, Canada
Nothing is showing or the wrong date/time?

You know the call up in the script is: stamp


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Mon Feb 22, 2010 7:45 pm 
Offline
Member

Joined: Sat Feb 17, 2007 4:46 pm
Posts: 11
The problem that has been reported here:

http://www.weathergraphics.com/forum/showthread.php?t=1493&highlight=undetermined

Yes, I know about stamp. Thanks


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 

All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot] and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group