Support and Upgrade

This is the place to get help with Digital Atmosphere, suggest improvements, and get tips.
ddelprop
Member
Posts: 13
Joined: Thu Dec 01, 2011 7:06 pm
Location: Canton, Michigan USA

Support and Upgrade

Post by ddelprop »

Hello,
I just have a quick question. Is the Current Version of DA activily supported by the developer. I am a license holder of an older version of DA 2000. I stopped using DA years ago because some of the features did not work. And at the time the Developer would not fix what did not work and required me to upgrade at later date. I ended having to write my own program that would download the Fronts file, edit-it, so that DA could digest it.

So after a few years I am back. But I still found some problem, or at least they may not be issues, but user errors. I have sent messages asking for support but no responce yet.

Is DA an activily supported product?

ddelprop
Member
Posts: 13
Joined: Thu Dec 01, 2011 7:06 pm
Location: Canton, Michigan USA

Re: Support and Upgrade

Post by ddelprop »

Tim V.

Thank you for responding to my emails and answering my questions.

-Dan

woolfg
Junior Member
Posts: 5
Joined: Sun Mar 14, 2010 8:22 pm
Location: Ringwood, England, UK

Re: Support and Upgrade

Post by woolfg »

Can anyone tell me if we are likely to see an upgrade of Digital Atmosphere any time soon. I am still having issues running on Windows 7 64 bit

Budgie
Moderator
Posts: 60
Joined: Wed Jan 06, 2010 1:17 pm
Location: Lochaber, Scotland
Contact:

Re: Support and Upgrade

Post by Budgie »

I've no idea about any updates to DA but what issues are you having the Win 7 64bit?
Do you run it as Administrator and is it installed at C:/Program Files, C:/Program Files (x86) or just C:/DigitalAtmosphere ?

woolfg
Junior Member
Posts: 5
Joined: Sun Mar 14, 2010 8:22 pm
Location: Ringwood, England, UK

Re: Support and Upgrade

Post by woolfg »

Yes I am running it as Administrator and yes it's installed in C:\DigitalAtmosphere.

The main issue is - it doesn't close down properly . The only way I can close the program is to use Task Manager. I have emailed Tim many months ago about the problems.

Budgie
Moderator
Posts: 60
Joined: Wed Jan 06, 2010 1:17 pm
Location: Lochaber, Scotland
Contact:

Re: Support and Upgrade

Post by Budgie »

It may not help as I've only used it with W7 32bit, but I use System Scheduler to start & close DA and it works very well.
May be worth a try.

Sadly I can't help behind that as it'll be down to Tim.

chuck
Moderator
Posts: 42
Joined: Thu Mar 04, 2004 7:09 pm
Location: Tehachapi, California

Re: Support and Upgrade

Post by chuck »

Hi. I use windows 7 64 bit, I have never had this problem. It may be that you have a corrupted install. If you may have to deleat (after backup to another disk), and reinstall. If I can help PM me
chuck

woolfg
Junior Member
Posts: 5
Joined: Sun Mar 14, 2010 8:22 pm
Location: Ringwood, England, UK

Re: Support and Upgrade

Post by woolfg »

Hi Chuck

Maybe you could try this

Open Up DA

Select Live Chart Retriever from the Menu.
Download a chart

Then try to close DA

Every time I try this the only way I can stop DA is to kill it via Task manager

Budgie
Moderator
Posts: 60
Joined: Wed Jan 06, 2010 1:17 pm
Location: Lochaber, Scotland
Contact:

Re: Support and Upgrade

Post by Budgie »

I don't see that option on my version of DA (v2.07), which menu is it in and which DA version are you using?

carseman
Moderator
Posts: 30
Joined: Sun Nov 23, 2003 9:55 pm
Location: Perth, Scotland, UK
Contact:

Re: Support and Upgrade

Post by carseman »

Chart Retriever is only in the Pro version

Chris

Post Reply