Script to automate it (Data Retrieval Window)

This is the place to get help with Digital Atmosphere, suggest improvements, and get tips.
Post Reply
eongibier
Member
Posts: 10
Joined: Wed Aug 03, 2011 10:31 am

Script to automate it (Data Retrieval Window)

Post by eongibier »

Hello,
(Sorry for my English, it is about a translator)

I have had for a few days, the Software DIGITAL Atmosphère V2.09 Registered on CDrom.
My question: Among the users, can you give me Script to automate it (Data Retrieval Window)

In waiting of an answer, in order to inform me.
Thank you
Serge

carseman
Moderator
Posts: 30
Joined: Sun Nov 23, 2003 9:55 pm
Location: Perth, Scotland, UK
Contact:

Re: Script to automate it (Data Retrieval Window)

Post by carseman »

Serge,
Are you looking for automatic running of scheduled scripts or the basic scripts to produce output?

et via google translate: 8-)

Vous cherchez exécution automatique de scripts planifiés ou les scripts de base pour produire une sortie?

Chris

eongibier
Member
Posts: 10
Joined: Wed Aug 03, 2011 10:31 am

Re: Script to automate it (Data Retrieval Window)

Post by eongibier »

Good evening,

Are you looking for automatic running of scheduled scripts : Yes
o the basic scripts to produce output : Yes


Thank you
Serge

Budgie
Moderator
Posts: 60
Joined: Wed Jan 06, 2010 1:17 pm
Location: Lochaber, Scotland
Contact:

Re: Script to automate it (Data Retrieval Window)

Post by Budgie »

Hi Serge,

Look in the "Scripting Laboratory" area of the forum, there are examples of scripts in there.
Here is one of my own: viewtopic.php?f=9&t=1709 :mrgreen:

Martin.

eongibier
Member
Posts: 10
Joined: Wed Aug 03, 2011 10:31 am

Re: Script to automate it (Data Retrieval Window)

Post by eongibier »

Thank you for information,

Is necessary `it to include this Script in a file *.dsf?

Thank you

Budgie
Moderator
Posts: 60
Joined: Wed Jan 06, 2010 1:17 pm
Location: Lochaber, Scotland
Contact:

Re: Script to automate it (Data Retrieval Window)

Post by Budgie »

Yes, if you copy the script and then open DA, click on "Scripting" and "Create". You can create a new file and paste the script into it.
You will have to change the links in script to where your files are located and I also have an overlay which you may not have, so you can remove that part of the coding.

eongibier
Member
Posts: 10
Joined: Wed Aug 03, 2011 10:31 am

Re: Script to automate it (Data Retrieval Window)

Post by eongibier »

Ok merci,

Serge

Post Reply