The Weather Forecasting Forum

Discussions about the latest in meteorology, programs, tools, and techniques
It is currently Tue Oct 17, 2017 5:02 pm

All times are UTC




Post new topic Reply to topic  [ 7 posts ] 
Author Message
PostPosted: Wed Aug 03, 2011 10:34 am 
Offline
Member

Joined: Wed Aug 03, 2011 10:31 am
Posts: 10
Hello,
(Sorry for my English, it is about a translator)

I have had for a few days, the Software DIGITAL Atmosphère V2.09 Registered on CDrom.
My question: Among the users, can you give me Script to automate it (Data Retrieval Window)

In waiting of an answer, in order to inform me.
Thank you
Serge


Top
 Profile  
 
PostPosted: Wed Aug 03, 2011 8:58 pm 
Offline
Moderator

Joined: Sun Nov 23, 2003 9:55 pm
Posts: 30
Location: Perth, Scotland, UK
Serge,
Are you looking for automatic running of scheduled scripts or the basic scripts to produce output?

et via google translate: 8-)

Vous cherchez exécution automatique de scripts planifiés ou les scripts de base pour produire une sortie?

Chris


Top
 Profile  
 
PostPosted: Wed Aug 03, 2011 9:16 pm 
Offline
Member

Joined: Wed Aug 03, 2011 10:31 am
Posts: 10
Good evening,

Are you looking for automatic running of scheduled scripts : Yes
o the basic scripts to produce output : Yes


Thank you
Serge


Top
 Profile  
 
PostPosted: Thu Aug 04, 2011 12:07 am 
Offline
Moderator

Joined: Wed Jan 06, 2010 1:17 pm
Posts: 57
Location: Lochaber, Scotland
Hi Serge,

Look in the "Scripting Laboratory" area of the forum, there are examples of scripts in there.
Here is one of my own: viewtopic.php?f=9&t=1709 :mrgreen:

Martin.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Thu Aug 04, 2011 5:25 am 
Offline
Member

Joined: Wed Aug 03, 2011 10:31 am
Posts: 10
Thank you for information,

Is necessary `it to include this Script in a file *.dsf?

Thank you


Top
 Profile  
 
PostPosted: Thu Aug 04, 2011 2:48 pm 
Offline
Moderator

Joined: Wed Jan 06, 2010 1:17 pm
Posts: 57
Location: Lochaber, Scotland
Yes, if you copy the script and then open DA, click on "Scripting" and "Create". You can create a new file and paste the script into it.
You will have to change the links in script to where your files are located and I also have an overlay which you may not have, so you can remove that part of the coding.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Thu Aug 04, 2011 5:11 pm 
Offline
Member

Joined: Wed Aug 03, 2011 10:31 am
Posts: 10
Ok merci,

Serge


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 7 posts ] 

All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: Yahoo [Bot] and 4 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group